Een uniek verhaal

laat onze passie je inspireren

Over ons

Els en Michelle

Wie zijn wij?

Wat doe je als je houdt van reizen en cultuur, graag nieuwe mensen ontmoet en een ondernemende ziel hebt?

Els en het opzetten van B&B’s was een match made in heaven. Haar bedrijvige geest kon het niet bij 1 locatie houden. Zo is Resargita ontstaan; een verzameling van drie bed and breakfasts in België en Frankrijk. Samen met Michelle zorgt ze dat iedereen zich direct thuis voelt in één van de gezellige huizen en prachtige interieurs. 

Ik ontdek altijd graag nieuwe plekken en ontmoet graag nieuwe mensen. Ik ben al meerdere malen verliefd geworden op een gezellig huisje en telkens bedenk ik me hoe leuk ik het zou vinden om zelf zo'n huisje in te richten.

Op reis wil ik me ook altijd inleven in de omgeving en cultuur van de streek. Maar ik hou ook van een huiselijk gevoel. Gasten die zeggen dat ze zich bij ons thuis voelen, vind ik het grootste compliment.

Zomer 2021

Oprichting Resargita

Een rijpend idee wordt eindelijk werkelijkheid. Els mag zich trotse eigenaar van Resargita noemen. 

November 2021

Opening Boris & barney

De goede ligging en het gezellige domein maken van Boris & Barney een uitstekende uitvalsbasis om Mechelen en de omgeving te ontdekken. De ezels en andere dieren maken het leuk voor kinderen. De nabijheid van het stadscentrum van Mechelen biedt dan weer mogelijkheden voor zakenmensen. De streek heeft bovendien veel te bieden voor families en koppels.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven